Prispevek posameznika

Kakšnih posebnih zahtev ni. Ti najprej raje začni delovat po teh načelih, ki so zapisana na fotografijah. To je v osnovi namen strani, da ustvarimo varno in prijetno okolje, da ne prihaja do nepotrebnih prepirov in nasilja nasploh. Tega nočemo a je tako ? Vsak ima možnost na strani kontaktirat tudi ostale člane in skupaj ustvarjati skupino po naprimer 20 članov, se porazdeliti na 4 skupine po 5 oseb ali obratno in se videti enkrat na teden za 2 ali 3 ure in razpravljati o akcijskem načrtu kako prevzet vajeti za skupno bivanje.

Še enkrat naj omenim. Stran ni namenjena, za druženje preko nje in, da se bo objavljalo gor i.t.d. Stran služi kot beležka, gor spremljaš koliko ljudi deluje po teh načelih, ki so zapisana na fotografijah. Saj je tudi število koliko je registriranih oseb v vsaki regiji. Tvoj prispevek je tudi lahko širiti , osveščati in spodbujati ljudi, da se nam pridružijo.

ČE JE ČLOVEK OD NEČESA ODVISEN IMA TEŽAVE, ČE TEGA NIMA.ČE JE PA ODREŠEN JE PA SVOBODEN.

Opozorilo: Če oseba ne bo obiskala strani več kot 2 meseca bo odstranjena iz seznama registriranih oseb !! Ker tako predvidevam, da je oseba neresna in je ne zanima kako se širi takšna skupnost.